Nowości
OPINIE KLIENTÓW
Zachęcamy do dodawania opinii na temat zakupionych produktów i obsługi sklepu "Zaczarowane Sny".
Wystarczy tylko "kliknąć" DODAJ OPINIĘ na dole strony każdego produktu
 
Komplet do Chrztu - Franciszek
Marta, 2016-02-18
Zamówione ubranko dokładnie takie jak na zdjęciu, bardzo ładnie wykonane. Dostawa szybka i profesjonalna.Obsługa sklepu miła i pomocna.
 
Elegancki komplet do chrztu-Aleksander
Kasia, 2016-02-14
Jestem zachwycona.Tańczyłam ze szczęścia kiedy otworzyłam przesyłkę.Wykonanie cudowne.Materiały wysokiej jakości. Wszystko wspaniałe.
 
Komplet do chrztu-Franciszek
gosi4ch, 2016-02-08
Polecam wszystkim ten sklep, mają wszystko czego szuka się dla dzieci na chrzest i komunię.
 
Płaszczyk futerkowy różowy i szary płaszczyk dla dziewczynki
N_paula_89, 2016-02-04
Cudowne rzeczy.Świetne materiały.Fantastyczna obsługa.Mega szybka dostawa.
 
Sukienka do chrztu - Nadzieja
Agnieszka, 2016-01-27
Sklep godny polecenia,miła obsługa,szybki kontakt e-mailowy,ekspresowa wysyłka:) Sukienka śliczna tak jak na zdjęciu
 
Zestaw imienny Swarovski róż
Paulina, 2016-01-23
Polecam w 100%. Świeca do chrztu i szatka bardzo ładnie wykonane. Szybka realizacja zamówienia.
 
Komplet do chrztu Oliwier
Kuba, 2016-01-16
Indywidualne podejście do klienta. Dobry kontakt telefoniczny. Polecam.
 
Komplet do chrztu - Horacy
annab, 2015-12-20
Bardzo szybka przesyłka, ubranka bardzo ładnei nie odbiegają od prezentowanych na zdjęciu. W razie potrzeby szybki i profesjonalny kontakt. Polecam
 
Biały płaszczyk Minky
Małgorzata Paruzel, 2015-11-06
Płaszczyk cudny:) bardzo dobry kontakt - szybka realizacja zamówienia mimo, że płaszczyk był szyty z ociepleniem i na zamówienie:) Dotarł błyskawicznie. Córeczka wyglądała w nim cudnie. Z płaszczyka korzystamy do dziś:)a to już 2 m- ce:)
 
Komplet do Chrztu - Albercik
JOANNA RAWDONIS, 2015-10-22
Witam, oblusga wysmienita...szybka..profesjonalna,kiedy zadzwonilam do sklepu z prosba o szybsza wysylke,okazalo sie ze ubranko juz jest spakowanie i czeka na kuriera. Ubranko..dobrej jakosci, moj synus wygladal cudnie. To juz drugi komplecik zakupiony w tym sklepie. Polecam.
 
Komplet do Chrztu - Perełka 
akrezelewska, 2015-10-18
Piękny komplecik,córeczka wyglądała jak mała królewna. Błyskawiczna wysyłka.Bardzo dobry kontakt ze sklepem.Polecam bardzo serdecznie.
 
Atrakcyjny komplet do chrztu - Oliwier 
Agnieszka Itkowska, 2015-10-14
ubranko przecudne! akurat byl to chcrzest naszego synka i realizacja dostawy rowniez szybka! polecam jak najbardziej zakupy przez ten sklep!
 
Elegancki komplet do Chrztu - Dominik 
Justyna Kociołek, 2015-08-05
Komplet jest śliczny :) jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu. Gorąco polecam ten zestaw :) Szybka wysyłka.. Rzetelna firma :)
 
Elegancki komplet do Chrztu - Aleks
Elżbieta Maciejko, 2015-07-31
Komplecik rewelacyjny! Świetnie uszyty, dokładny w każdym calu :-) idealnie się układa na maluszku. Do tego niezastąpiona obsługa i kontakt plus błyskawiczna wysyłka. Polecam serdecznie :-)
 
Komplet do Chrztu - Krystian lato 
Emilia Turniak, 2015-07-04
Bardzo dziękuję za szybką wymianę ubranka, bo niestety przeliczyłam się i wzięłam rozmiar za duży na synka. Dzięki ekspresowej wysyłce dostałam ubranko w sobotę i mam w co ubrać synka na chrzciny :) A ubranko prezentuje się cudownie na moim małym szkrabie. Pozdrawiam
 
Biały komplet do chrztu - Filip 
mstecia, 2015-05-31
Serdeczne podziękowania dla Pani Iwony Ewczyńskiej jak i współpracowników sklepu Zaczarowane Sny za szybką przesyłkę i indywidualne podejście do klienta. Komplecik do chrztu jest prześliczny, do wykorzystania również na inne okazje. Cenię bardzo tę firmę, jest uczciwa i rzetelna. Pełen szacunek, polecam wszystkim, którzy poszukują artykułów dla dzieci. Będę tu jeszcze zaglądać. Pani Iwonko jeszcze raz dziękuję za ogromną pomoc. Wszystkim życzę wszelkiej pomyślności i samych pogodnych dni.
 
 
Welurowy komplet do chrztu - Kokietka
Marta Mach, 2015-04-23
Śliczny komplecik. Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam.
 
Joanna Bińkowska, 2015-03-31
Witam
Bardzo serdecznie dziękuję za błyskawiczne wysłanie kocyka oraz koszulki. Komplet Małgosia jest prześliczny........ Jestem wierną klientką Państwa Sklepu oraz polecam go wszystkim znajomym i rodzinie. 
Dziękuję. 
 
pau.1986, 2015-03-23
Bardzo dziękuje że Państwo wywiązują się z umowy zakupionej odzieży są Państwo wiarygodnym sklepem BARDZO WSZYSTKIM POLECAM WARTO  ŚLICZNE KOMPLETY JESZCZE RAZ POLECAM I DZIĘKUJĘ Pozdrawiam z poważaniem Paulina Królikowska .
 
mirona.rogozinska, 2015-01-23
Jestem pod Wielkim wrażeniem kiedy otworzyłam przesyłkę;)
Przepiękny komplecik ,oglądam go co chwilę i nie mogę oderwać od niego wzroku ,płaszczyk i sukieneczka cudowna oraz reszta dodatków
Córcia będzie wyglądać jak księżniczka ;)Komplet zdecydowanie w realu wygląda piękniej;) 
BARDZO POLECAM KOMPLET MALANIA WSZYSTKIM MAMOM DLA SWOJEJ CÓRCI 
POLECAM GORĄCO BAJKOWY DLA MNIE- SKLEP ZACZAROWANE SNY ;)
 
Katarzyna Gacioch, 2015-01-17
Kompecik jest przepiekny. Kontakt ze sprzedawca wspanialy. Polecam
 
Magdalena Pilarska, 2015-01-12
Super!!! Właśnie otrzymałam sukieneczkę.Jest cudna, nasza Natalka wygląda zjawiskowo,elegancko, jak również skromnie.Profesjonalna obsługa,szybka wysyłka.Serdecznie dziękujemy za niespodziankę!Polecamy innym.Pozdrawiamy
 
Kamila Bulla, 2014-12-06
Komplet jest śliczny :) jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu. Gorąco polecam zestaw do chrztu Leila :)
 
Urszula Stępień, 2014-09-24
Zamówiłam i jestem bardzo zadowolona. Komplecik do chrztu HUBERT jest po prostu cudowny. Mój synek będzie w nim wyglądał jak mały książę :) Bardzo dobra jakość materiału a przede wszystkim expresowa wysyłka. Dziękuję za miły kontakt.
 
Elegancki komplet do Chrztu - Aleksander
Katarzyna Sawicka, 2014-06-04
Bardzo miła i rzetelna obsługa towar bardzo wysokiej jakości. Garniturek jest ładniejszy niż na zdjęciu. Gorąco polecam. Sprzedawca bardzo uczciwy. Super .Dziękuje w  imieniu mojego synka i naszym.
 
Magdalena Czyżycka, 2014-04-24
Witam. Zamówiłam tą sukienkę dla mojej córki,jest śliczna, nawet ładniejsza w rzeczywistości , letnia cieniutka. Rozmiarówka dobrze podana. polecam .
 
Kreskoowka, 2014-04-14
Super komplecik - dobrze dobrałam rozmiar - super rozpiska z rozmiarami. Dobrze uszyte, starannie, idealnie wszystko do siebie pasuje. Szkoda, że to ubranko do chrztu, bo pewnie by długo służyło mojemu synkowi. Żałuję, że nie mamy żadnego wesela lub innej uroczystości po chrzcinach, które są 20 kwietnia. Z żalem odsprzedam ubranko innemu maluszkowi :) Polecam ubranko, polecam sklep. Obiecali, że ubranko dotrze na czas i dotarło :)
 
bohema20, 201-04-12
Kupilam ten sliczny plaszczyk na chrzest corki i polecam wszystkim.Nigdy nie kupuje ubran przez internet.Ale nie moglam nic znalesc w sklepach i w koncu zaryzykowalam i zamowilam.Warty pieniedzy.Szybka dostawa,jakosc super.
 
Ewa Wiśniewska, 2014-03-27
Właśnie wczoraj otrzymałam paczkę z sukieneczką, jest prześliczna dokładnie taka jak na zdjęciu, nasza córeczka wygląda w niej cudnie. Bardzo elegancka a zarazem skromniutka - to właśnie to czego szukałam dla naszej pociechy. Szybka wysyłka, miła obsługa - polecam.
 
Iwona Dąbek, 2014-03-17
Komplet jest przepiękny. Idealnie uszyty. Córcia wyglądała jak mała księżniczka. Obsługa sklepu rewelacyjna. Dziękuję bardzo za super obsługę :)
 
annathorogood, 2014-03-04
Futerko i czapeczka są naprawdę śliczne i bardzo ładnie wykonane. Musiałam wymienić futerko na większy rozmiar i odbyło się to bardzo szybko, bez problemów. Mogę każdemu polecić ten sklep, ponieważ obsługa klienta jest na najwyższym poziomie. Dziękuję !
 
7-częściowy polarowy komplecik do Chrztu - MELANIA 
Sabina Stawna, 2014-01-29
SKLEP WARTY POLECENIA.BARDZO SZYBKA WYSYŁKA.KOMPLECIK JEST ŁADNIEJSZY W RZECZYWISTOŚCI,NIŻ NA ZDJĘCIACH. MOJA CÓRECZKA BĘDZIE WYGLĄDAŁA JAK KSIĘŻNICZKA.POLECAM TEN SKLEP:)
 
6-częściowy komplet do Chrztu - Gniewko 
Anna Sawicz, 2014-01-06
Z kompletem Gniewko zamówiłam buciki, rajstopki, szatkę, kartkę z haftowanym Aniołkiem, rękawiczki i szaliczek. Wszystko śliczne, starannie wykonane, godne polecenia. Zakupy w tym sklepie, to sama przyjemność i oszczędność czasu.
Ekskluzywny komplecik do Chrztu - Szafirek 
Ewa Rembacz, 2013-11-14 
Komplecik rewelacja, a kontakt mega miły. Stronka i sklep godny polecenia pozdrawiam i dziękuję!
6-częściowy komplet do Chrztu - Gniewko Zima
ewa.konin, 2013-11-14
komplet super lepszy niż na zdjęciu. Dostawa błyskawiczna. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Cieplutki i elegancki komplet do Chrztu - Julek
Anna Kożuchowska, 2013-11-12
Komplecik śliczny! Bardzo dobre, staranne wykonanie i super jakość! Zakupy w zaczarowanych snach to sama przyjemność :)super kontakt, ekspresowa przesyłka, bezproblemowa wymiana ubranek na inny rozmiar :) Gorąco polecam! :)
5-częściowy elegancki komplet do Chrztu - Pola ecru
miraslawas, 2013-11-07 
Profesjonalizm,szybki i mily kontakt,produkty poprostu marzenie.
Polecam ta firme,sukieneczka bajeczka zresztą to nie pierwszy produkt który zakupiłam w tej firmie i zapewniam ze nie ostatni.Pozdrawiam zycze dalszych sukcesow.M.Szymanowska
Komplecik do Chrztu z bolerkiem - Judytka
Sabina Kula, 2013-10-19
Cały komplet czyli sukieneczka, bolerko i kapelusik  jest prześliczny a moja córeczka w tym szczególnym dniu wyglądała w nim przepięknie!
Bawełniany płaszczyk do Chrztu - Dominika
Sabina Kula, 2013-10-19
Wykonanie i  świetnie dobrane dodatki sprawiają że płaszczyk  wyglada przepięknie i jest bardzo elegancki.
Elegancki komplet do Chrztu z płaszczykiem -  Martynka
monikarudzka, 2013-09-27
wlasnie dostalam komplecik. jest rewelacyjny. sukieneczka elegancka z przepiekna falbanka do tego slodkie buciki i opaska na glowe z perelka. plaszczyk swietnie skrojony . calosc po prostu super.moja coreczka wyglada w nim jak ksiezniczka. :):) dziekuje za super obsluge i ekspresowa wysylke!!!!
Bawełniany płaszczyk do Chrztu - Dominika
Marta Antys, 2013-09-26
Wspaniały!!! Jestem bardzo zadowolona:) Bardzo funkcjonalny zwłaszcza dla małych dzieci ze względu na głęboki kapturek zabezpieczający przed zimnem. Śliczne dodatki, idealne dobrane.
Polecam
6-częściowy komplecik do Chrztu - MALINKA
Katarzyna Kotwica, 2013-09-21
Komplecik w rzeczywistosci jest jeszcze piekniejszy niz na zdjeciu, wykonany bardzo starannie. Obsluga w sklepie bardzo mila i rzetelna. Z calego serca polecam kazdemu ten sklep.
Śliczny komplecik do Chrztu - Hania 
Katarzyna Kicińska, 2013-08-23
Sukieneczka dokładnie wykonana, delikatna, skromna i bardzo dziewczęca, dobrze leży na dziecku. Kontakt ze sprzedawcą dobry, szybka wysyłka. Polecam.
Zaproszenie na Chrzest dla Matki Chrzestnej
Ewa Majzner-Dziedzic, 2013-06-26
Bardzo gustowne i eleganckie zaproszenie. Wspaniała pamiątka dla Mamy Chrzestnej i możliwość zaproszenia w wyjątkowy sposób.
Polecam! Szybka przesyłka i stała aktualizacja statusu zamówienia.
Elegancki komplet do Chrztu - Aleksander  
Anna Borusińska, 2013-06-19
Profesjonalnie pod każdym względem, błyskawiczna przesyłka, towar naprawdę  bardzo wysokiej jakości. Gorąco polecam!!!
Ekskluzywny garniturek do Chrztu - Mikołaj
Bożena Ruszczyńska, 2013-06-14
Świetny komplet, wysoka jakość warta swojej ceny. Po prostu przepiękny
6-częściowy komplet do Chrztu - Gniewko
Monika Lubicz-Krośnicka, 2013-04-30
Komplecik prześliczny.Starannie wykonany.Nasz synek wygląda jak mały dżentelmen. Przesyłka ekspersowa. Kontakt ze sklepem bardzo miły.Odpowiadają nawet na zpytania emailowe i nie tylko. Gorąco polecam. ;-D
6-częściowy komplet do Chrztu - Gniewko
Katarzyna Milczarek, 2013-04-15
Komplecik śliczny, mój synek prezentował się w nim rewelacyjnie:)
Bardzo dokładnie opisane wymiary poszczególnych elementów kompletu - bez problemu wybrałam właściwy rozmiar. Miły kontakt ze sklepem, przesyłka wręcz błyskawiczna. Polecam!!!
Elegancki komplecik do Chrztu - Michalinka
basiadobrun, 2013-04-11
Przepiękna sukienka i śliczny kapelusik. Wszystko starannie wykonane i wygląda lepiej jak na zdjęciach. Bardzo polecam
6-częściowy komplet do Chrztu - Gniewko
magdaprzem, 2013-04-10
Jakość wykonania przeszła moje najśmielsze oczekiwania.Zastosowane materiały wysokiej jakośći, ubranko bardzo starannie uszyte, zadbano o każdy, nawet najdrobniejszy szczegół. Cena adekwatna do oferty :) Nie polecam, ponieważ chcę mieć wyłączność na zakupy w sklepie internetowym Zaczarowane Sny :)
6-częściowy komplecik do Chrztu - Sara
Barbara Adamska-Grzyb, 2013-04-03
Bardzo ładny komplecik! Wysyłka expresowa dlatego chciałam bardzo podziekowac! Polecam Wszystkim Gorąco!!!
7-częściowy polarowy komplet do Chrztu - Anastazja 
Agnieszka Wiaderna, 2013-03-24
Komplecik bardzo ładny, ciepły, miły w dotyku, bardzo praktyczny, można wykorzystać na inne okazje. Ponadto same zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność, profesjonalnie, miło, szybko i bezproblemowo. Bardzo dziękuję. Wszystkim polecam.
Komplecik dla księżniczki - Sissi
mirka_trocha, 2013-03-12
Sukienka jest prześliczna, wykonana z dbałością o każdy szczegół. Odbierałam ubranko bezpośrednio w sklepie i jestem zachwycona profesjonalną obsługą i przesympatyczną panią tam pracującą. Pozdrawiam i gorąco polecam  
Elegancki komplecik do Chrztu - Michalinka
Judyta, 2013-03-12
Prześliczny komplecik, naprawdę bajeczny :)) 
Cieplutki i elegancki komplet do Chrztu - Julek
Marta Dettlaff, 2013-03-11
Dwa lata temu kupiłam właśnie ten prześliczny komplecik i szczerze go polecam.100% zadowolenia !!!Dziś przymierzam się do kolejnego zakupu, wybór nie będzie łatwy.
7-częściowy polarowy komplecik do Chrztu - MELANIA
ilona.ip, 2013-03-08
Błyskawiczna przesyłka. Komplecik śliczny. Jestem bardzo mile zaskoczona gdyż jest ładniejszy niż na zdjęciach:) moja mała wygląda w nim jak prawdziwa księżniczka. Pełen profesjonalizm. Szczerze polecam komplecik jak i sklep.
6-częściowy komplecik do Chrztu - Sara Wiosna
Joanna, 2013-03-05
Śliczny komplecik, dopracowany ze szczegółami wart jest swojej ceny. Do kompleciku polecam atłasowe buciki ponieważ swietnie pasują do całości . Do tego przemiła i uczciwa obsługa, szybka wysyłka. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie a obsłudze sklepu jeszcze raz bardzo dziękuję.
6-częściowy komplecik do Chrztu - Maciuś  beż
Ewa, 2013-02-22
Profesjonalnie pod każdym względem, towar wysokiej jakości, szybko i jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu, serdecznie POLECAM :)
Welurowy komplet do chrztu - Kokietka
Agnieszka, 2013-01-25
Bardzo szybka wysyłka! Komplecik bardzo ładny! Polecam
Prześliczny komplecik do chrztu - Emilka
Monika, 2013-01-22
Piękny komplet! Moja córka wyglądała z nim zjawiskowo. Dodatkowo dokupiłam opaskę stylizowaną na lata 20 i wszystko wyszło bardzo pięknie. Polecam. Sukienka nie jest może balowa, tiulowa, ale właśnie taki jest jej urok - skromna, delikatna, a zarazem szykowna.
7-częściowy polarowy komplecik do Chrztu - MELANIA
Dziś właśnie otrzymałam przesyłkę . Ten komplet jest przepiękny,zdjęcia nie oddają wszystkiego.Zrobiony doskonale z wszelkimi detalami , starannie obszyty , nietuzinkowy.Ponadto obsługa i kontakt są rewelacyjne.Na każdym etapie mogłam liczyc na informację i pomoc. Serdecznie polecam zarówno zakup kompleciku jak i zakupy w tak profesjonalnym sklepie.
Ekskluzywny komplecik do Chrztu - BONA
Danuta Fornalska, 2013-01-07
Prześliczny komplecik. Sukienka uszyta profesjonalnie, a plaszczyk niepowtarzalny, układa się w kształt trójkata, ogona ryby.Cieplutki, milutki i wygodny. Malutka wygląda jak mała królewna. Jestem bardzo zadowolona ze stroju jak i sklepu, który wysyła towar błyskawicznie. Pozwolę sobie doradzić rodzicom,którzy będą chcieli zamówić ten komplecik dla swojej pociechy: Moja córeczka jest dzieckiem 14 miesięcznym i chodzącym. Myslę, że ten strój a szczególnie płaszczyk oddaje najlepiej swój urok na starszym, chodzącym dziecku.
Ekskluzywny komplecik do Chrztu - Diamencik Zima
ania-majkowska, 2012-12-18
Jestem zachwycona zarówno komplecikiem jak i świetnym kontaktem ze sklepem. Nie ma żadnych problemów z wymianą komplecików na inne rozmiary - przemiła Pani ze sklepu działa ekspresowo. Sukienka warta swojej ceny - perfekcyjnie wykonana i bardzo elegancka. Serdecznie polecam.
6-częściowy komplet do Chrztu - Gniewko
JOANNA GAWEŁ, 2012-11-03
Szybka wysyłka, komplecik wykonany starannie, nie ma problemu z wymianą w razie złego rozmiaru ubranka lub wymiany na inny model.Dobry kontakt ze sklepem. Bardzo polecam!!!
5-częściowy komplet do Chrztu - Mieszko
JOANNA RAWDONIS, 2012-10-30
POLECAM!!!!! moj synek wygladal cudownie. Komplecik przesliczny.Obsluga sklepu-rewelacyjna. DZIEKUJE.
6-częściowy komplet do Chrztu - Gniewko 
graga.mat, 2012-10-24
Więc ja dodam że bardzo szybka przesyłka towar zamawiałam w niedziele a we wtorek paczka już była w domu pełen profesjonalizm
Komplecik bardzo śliczny tylko mały minusik spodnie troszkę za cienkie do bardzo ciepłej i milusiej kurteczki
Bardzo ładnie opisany produkt podane wymiary co ułatwia dobranie towaru trafiłam w 100% w prawidłowy rozmiar:) a to najważniejsze
Komplet do Chrztu - Horacy na bawełnie
ewa nicewicz, 2012-10-03
Ubranko prześliczne bardzo wygodne i ciepłe. Synuś wygląda w nim cudownie.  Obsługa sklepu bardzo pomocna. Przesyłka dotarła dzień po złożeniu zamówienia. Firma godna polecenia.
Komplet do Chrztu - Horacy na bawełnie
Elwira, 2012-09-22 
Bardzo SWIETNA I SUPER OBSLUGA,zakupilam to ubranko ale mieszkam zagranica i nie patrzac na walute przeslalam wiecej pieniazkow,firma bardzo uczciwa od siebie za reszte jaka zostala dolozyla od siebie bielizne dla maluszka.DODAJE SUPER POZYTYWA I ZACHECAM DO KUPOWNIA W TYM SKLEPIE.:0)UBRANKO BARDZO SLICZNE :0)
6-częściowy komplet do Chrztu - Korneliusz
Jarosław Nowak, 20 września 2012
Komplecik elegancki, starannie wykonany z materiałów dobrej jakości, dziecko wygląda w nim cudownie! Do tego ekspresowa wysyłka. Zdecydowanie polecam!
6-częściowy komplet do Chrztu - Gniewko 
Alicja Cacko, 20 września 2012
Komplecik jest bardzo ładny. Wykonanie bardzo solidne, sweterek cieplutki, wszystko wysokiej jakości.Kontakt ze sklepem bardzo dobry, szybka przesyłka. Gorąco polecam.
6-częściowy komplet do Chrztu - Korneliusz
Marta, 18 września 2012
Gorąco Polecam
Piękny komplecik starannie wykończony przesyłka bardzo szybko przyszła
pozdrawiam serdecznie 
6-częściowy komplet do Chrztu - Gniewko 
Katarzyna Wiechczyńska, 15 września
Super komplecik na chłodniejsze dni. Każdy element można założyć bez okazji, albo na inną okazję :) Kontakt ze sklepem bardzo miły i szybki, przesyłka szybka. POLECAM 
Bawełniany komplecik - Dominika
Dominika Żebrowska, 13 września 2012
Wspaniały komplecik , córeczka wygląda w nim prześlicznie , skromny a zarazem elegancki. Szybka przesyłka, bardzo miła i pomocna Pani która odbiera telefon. Gorąco polecam !!!!!!  
Ekskluzywny garniturek do Chrztu - Kacperek
Alicja Wola, 4 września 2012
Garniturek jest śliczny, cudny poprostu OBŁĘDNY. Mój synek będzie wyglądał w nim super.
Dostawa ekspresowa. Zamówienie złozyłam w sobote a we wtorek juz mialam garniturek. Bardzo dziekujemy. 
Komplet do Chrztu - Horacy 
Magda G. 28 sierpnia 2012
Komplet śliczny, według opisu. przesyłka ekspresowa bez żadnych problemów. polecam jak najbardziej tą firme. 
Biały komplet do chrztu - Pawełek
Ewa Duchniak, 23 sierpnia 2012
Serdecznie POLECAM!!! Śliczny garniturek, prezentuje się naprawdę wyjątkowo. Wszystkim się podobał.Pięknie zapakowany. 
Ekskluzywna sukieneczka do Chrztu - Gracjana
Ewa Duchniak, 23 sierpnia 2012
Serdecznie POLECAM!!! Podpisuje się pod opiniami wyżej. Sukienka jest przepiękna, córeczka wyglądała jak królewna, wszystkim się podobała. Ładnie zapakowana. Szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt telefoniczny ze sprzedającym. Jestem bardzo zadowolona. 
Sukienka do Chrztu - Aleksandra
Bożena Ceglarek, 13 sierpnia 2012
Bardzo dziękuję za prześliczną kreację oraz za ciepłe i indywidualne podejście do klienta .Cenię bardzo tę firmę ,jest rzetelna ,nic nie jest przekłamane , Pełen szacunek , polecam wszystkim , którzy poszukują artykułów dla dzieci. 
Bawełniany komplecik do Chrztu - Jagódka
Iwona P. 25 lipca 2012
Przepiękna sukienka, w rzeczywistości wyglada jeszcze lepiej. Bawelna jest delikatna, dzieki czemu dziecku jest wygodnie. Polecam
4-cz.bawełniany komplecik do Chrztu z bolerkiem - Dominika
Agnieszka Domańska, 16 lipca 2012
Komplecik prześliczny.WYsyłka ekspresowa(zamówienie złożyłam w czwartek a w piątek o 11.00 odebrałam przesyłkę).Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie nawet osobom,które mają wątpliwości przy zakupie garderoby przez internet.Sklep umożliwia wymianę(dzieje się to błyskawicznie) a Pani,która odbiera telefony jest przesympatyczna i bardzo życzliwa.Pełen profesjonalizm.SZCZERZE POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE! 
Lniany komplecik do Chrztu - Zuzanna
ewelinapre@o2.pl, 6 lipca 2012
Chciałam bardzo podziękować za wspaniała, piękną sukienkę dla mojej Lenki;) jest prześliczna, z dokładnością wykonana. Kontakt z Panią rewelacyjny i bardzo miły. 
Śliczny komplecik do Chrztu - Hania
Sylwia Stańczak, 29-cze-2012
Bardzo ładny komplet oraz inne dodatki które zamawiałam,przesyłka zgodna z zamówieniem, wszystko się zgadza. Wysyłka ekspresowa , miła obsługa-polecam. 
Sukienka welurowa do Chrztu z dodatkami - AGATKA biała
K Żuk, 8-cze-2012
piękne ubranko, dla prawdziwej księżniczki. Jestem bardzo zadowolona pięknego wykonania kompleciku i z szybkiej przesyłki.Gorąco polecam. 
5-częściowy elegancki komplet do Chrztu - Pola ecru
smdanielewska, 5-cze-2012
Sukieneczka ze wszystkimi dodatkami jest śliczna. Moja wnusia wygląda w niej cudownie.
Polecam tę firmę za profesjonalizm, miły kontakt i szybką realizację zamówienia.
Elegancki komplet do Chrztu - Piotruś Pan
Anna Wereszczyńska, 31-maj-2012
Polecam zakupy w sklepie zaczarowane-sny.pl. Ekspresowa wysyłka i profesjonalna obsługa. Bardzo dobra jakość i staranne wykonanie ubranka. A to, że komplecik jest śliczny to widać już na zdjęciu, które nie odbiega od otrzymanej przesyłki.
Bardzo polecam! 
Lniany komplecik do Chrztu - Zuzanna
kksiezuk, 29-maj-2012
Ogromnie dziekuje za mozliwosc zakupu u Panstwa tej sukienki oraz za cala wspolprace.Kontakt z Panstwem byl czysta przyjemnoscia i z cala swiadomoscia polecam wszystkim zainteresowanym. Raz jeszcze wielkie, wielki DZIEKUJE !!!
 
 
Szydełkowy komplecik do Chrztu - Magnolia
Iza J. 25-maj-2012
Witam:) Komplecik jest uroczy, w rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej niż na zdjęciu. Moja córeczka będzie wyglądała jak aniołek. Poza tym obsługa na najwyższym poziomie. Szczerze polecam i ślicznie dziękuję:)
 
Elegancki komplecik do Chrztu - Modna Paryżanka
aguchaa1 , 9-maj-2012
Rewelacyjny komplecik,córeczka prezentowała się wspaniale. Wszyscy byli pod wrażeniem.
Pani w sklepie bardzo cierpliwa i pomocna,gratuluje obsługi.
Serdecznie polecam wszystkim.
 
 
Komplet do Chrztu - Horacy na bawełnie
Małgorzata, 27-kwi-2012
Piękny komplecik, w sam raz na wiosenne dni. Zdecydowanie wart zapłaconych pieniążków. Bardzo miła i pomocna obsługa sklepu + rewelacyjnie szybka dostawa! Dziękuję!
 
 
Garniturek MAŁY KSIĄŻE - niebieski
Kasia, 26-kwi-2012
Jest to już drugie ubranko dla mojego syna zakupione w "Zaczarowanych Snach" Pierwsze było na chrzest i teraz drugi Komplecik, który okazał się - cudowny, śliczny .... mały wygląda w nim pięknie. Garniturek jest starannie wykończony, rozmiarówka dokładnie taka jaką nosi w danej chwili dziecko. Ja musiałam wymienić na mniejszy bo myślałam że rozmiar 74 będzie za mały - i sie rozczarowałam. Wymiana przebiegła bez problemu i szybciutko. Pani Iwona - przesympatyczna, bardzo szybko odpisuje na meile... rzetelna,
konkretna. Wszystkim rodzicom polecam zakup ubranka w tym sklepie.. na 100% będą zadowoleni, tym bardziej że ubranka są tak uszyte, że dzieciaczek czuje sie w nich świetnie, nic nie uciska, moga swobodnie się poruszać... POLECAM.
 
Komplet do chrztu - Michałek
Magda, 21-kwi-2012
Polecam wszystkim ten sklep!Mila obsluga.W razie jakichkolwiek watpliwosci szybka odpowiedz ze strony sklepu, jak rowniez szybka przesylka!Jestem bardzo zadowolona z kompleciku Michalek. Pozdrawiam Magda
 
3-cz.bawełniany komplecik do Chrztu - Dominika
Agnieszka Opiela, 21-kwi-2012
Komplecik jest przesliczny. Sukieneczka jest skromna ale bardzo elegancka. Mieszkamy zagranica i szukalismy wyjatkowego ubranka dla naszej coreczki, cos czego u nas nie mozna kupic. Wszyscy sie zachwycali jak pieknie nasz aniolek wyglada i pytali skad ta sukienka. Szybka przesylka i bardzo mila obsluga.
 
Bawełniany komplet do Chrztu - MY DREAM
Urszula Rzeszutko, 20-kwi-2012
Ubranko dotarło bardzo szybko. Właśnie takiego ubranka szukaliśmy. Nasz maluszek pięknie wyglądał. Super jakość w dobrej cenie! Bardzo profesjonalne podejście do klienta! Polecam!:)
 
Cieplutki komplet do Chrztu - Maurycy, 8 części!!!
Viola, 13-kwi-2012
Bardzo polecam ten komplecik. Wysoka jakość wykonania. Dziecko wyglądało prześlicznie. Komplecik jest tak elegancki, że można ubrać go nie tylko na chrzest, ale także na inne imprezy okolicznościowe:) Szybka dostawa. Polecam!
 
6-częściowy komplet do Chrztu - Gniewko Wiosna
Kinga, 10-kwi-2012
Komplecik Rewelacja synek wyglądał w nim zabójczo. Wszystkim chętnym gorąco polecam. Ubranko jest bardzo ładnie odszyte i praktyczne :)
 
6-częściowy komplecik do Chrztu - MALINKA
Anetta Bura, 5-kwi-2012
Komplecik przeuroczy, romiar idealny.Wszystko dopracowane w najmniejszym szczególe. Obsługa miła , fachowa . Dostawa bardzo szybka. Naprawdę gorąco polecam ten sklep.
 
Sukienka do Chrztu - Aleksandra
Dorota Ostrowska, 5-kwi-2012
Witam, dziękuję za szybką przesyłkę. Sukienka prześliczna taka jak na zdjęciu. Profesjonalna obsługa i szybka dostawa to same plusy tej transakcji. w 100% polecam.
 
6-częściowy komplet do Chrztu - Gniewko Wiosna
monikastaszkow, 4-kwi-2012
Właśnie dziś otrzymałam ten komplecik. Jest prześliczny. Solidnie wykonany, cieplutka kurteczka, super jakość, szybki kontakt, miła obsługa i przesyłka na drugi dzień po zapłaceniu. Polecam gorąco!
 
Ekskluzywny komplecik do Chrztu - Szafirek
Agnieszka Chilińska, 30-mar-2012
Komplecik śliczny, elegancki, córeczka wygląda jak mała królewna. A przesyłka rzeczywiście expresowa, potwierdzam :)
 
6-częściowy komplet do Chrztu - Gniewko Wiosna
lidkadobrowolska, 16-mar-2012
Komplecik jest prześliczny! Kurteczka cieplutka, posłuży naszemu Skarbowi jeszcze długo po chrzcinach. W całości wygląda uroczo. Obsługa bardzo miła, bardzo miły i szybki kontakt a przesyłka ekspresowa. Gorąco polecam wszystkim, którzy chcą aby ich skarby wyglądały wyjątkowo w tym ważnym dla nich dniu.:)
 
Cieplutki komplet do Chrztu - Maurycy, 8 części!!!
anna9243, 9-mar-2012
Wczoraj otrzymałam komplecik. jest przecudny. jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu. materiałowo super, czego najbardziej się obawiałam ale jestem naprawdę milo zaskoczona. obsługa sklepu również przemiła, a dostawa zniewalająco szybko. z czystym sumieniem polecam ten sklep:)
 
7-częściowy polarowy komplecik do Chrztu - MELANIA
Edyta Bonczyk, 10-lut-2012
WŁAŚNIE DOSTAŁAM PRZESYŁKĘ, JESTEM POD WIELKIM WRAŻENIEM KOMPLECIK JEST PRZEPIĘKNY NASZA CÓRECZKA BĘDZIE WYGLĄDAŁA NICZYM ANIOŁEK:) PEŁEN PROFESJONALIZM I WYKONANIA I DOSTARCZENIA PACZKI:) PRZEMIŁY KONTAKT. POLECAM SERDECZNIE :))
 
Jesienno-zimowy komplet do Chrztu - Gniewko
Małgorzata, 17-sty-2012
super komplet, bardzo dobra jakość, świetnie się prezentuje, poza tym można również wykorzystać potem, wysyłka ekspresowa
 
7-częściowy polarowy komplecik do Chrztu - MELANIA
danaanita, 16-sty-2012
Musze przyznac,ze jestem zachwycona Panstwa profesjonalizmem!!Duzy komplement i sedeczne pozdrowienia dla przemilej obslugi!Komplecik"Melania"jest sliczny,wszystko bardzo dobrze wykonczone,szybka przesylka w podanym terminie..Nic dodac,nic ujac..Na pewno nie byl to moj ostatni zakup w Waszym sklepie,nawet jesli troszke potrwa,:)ale z cala pewnoscia bede dalej Panstwa polecac!Jeszcze raz bardzo dziekuje,jeszcze kilka chwil do chrzcin,juz nie moge sie doczekac kiedy nasi goscie tez beda mogli"podziwiac"nasza mala ksiezniczke..
 
Jesienno-zimowy komplet do Chrztu - Gniewko
ALEKSANDRA KLENK, 14-gru-2011
Komplecik prześliczny. Przesyłka ekspresowa a paczka bardzo starannie zapakowana. Świeca z szatką i stroikiem, którą także zamówiłam - również cudna. Na pewno będę polecać sklep wszystkim znajomym. Pozdrawiam serdecznie :-)
 
Welurowy komplet do chrztu - Kokietka
EWELINA M., 27-lis-2011
Jestem mile zaskoczona szybką wysyłką i super jakością sprzedanego mi towaru.Komplecik jest po prostu boski!!!!!!!!
 
 
5-częściowy polarowy komplet do Chrztu - Adaś
Aliqando, 2011-10-24
Super obsługa, cieplutki i milutki komplecik, praktyczny w uroczystych i luźnych okolicznościach
 
5-częściowy komplet do Chrztu - Kajtuś
Łukasz Kamiński, 2011-10-23
Jednym słowem piękny komplecik za naprawdę nieduże pieniądze. Nie możemy się doczekać dnia, kiedy nas synek go założy. Na szczęście to już niedługo. Obsługa w sklepie zaczarowane sny jest wspaniała i w pełni profesjonalna, za co dziękujemy.
 
Kurteczka do Chrztu na polarze z Misiem
Łukasz Kamiński, 2011-10-23
Kurteczka jest prześliczna. Już sobie wyobrażamy naszego szkrabka jak będzie w niej wyglądał. Cena super biorąc pod uwagę wysoką jakość produktu. Błyskawiczna przesyłka. Polecamy zakupy w tym sklepie. Klient czuje się naprawdę ważny, pełen profesjonalizm, co zdarza się rzadko w dzisiejszych czasach.
 
Sukienka do Chrztu - Aleksandra
Marzena Zuparic, 2011-10-14
sukienka sliczna. przesylka ekspres:))) Polecam
 
7-częściowy polarowy komplecik do Chrztu - MELANIA
Barbara, 2011-10-13
Bardzo ładny komplecik POLECAM .Szybka dostawa!!!
 
Komplet do Chrztu - Horacy na bawełnie
Agnieszka Stefaniak, 2011-10-04
Komplecik bardzo ładny, zamówienie zrealizowane szybciutko, polecam tą firmę.
 
Komplet do Chrztu - Horacy na polarze
Joanna Kornowicz, 2011-09-29
Ubranko prześliczne, paczka przysłana ekspresowo.Wszystko perfekcyjnie dopracowane. Mój synuś wygląda w tym kompleciku prześlicznie:) GORĄCO POLECAM !!!
 
6-częściowy komplecik do Chrztu - SARA JESIEŃ
Magdalena Turbak, 2011-09-23
kupiłam ten komplecik bo spodobał się mnie i mojemu mężowi i jestesmy oboje bardzo zadowoleni. Przesyłka dotarla bardzo szybko za co serdecznie dziękuję przemiłej Pani z obsługi. Rzeczywiscie wszystko wygląda na solidnie wykonane i jeszcze otrzymalismy prześliczny różaniec dla córeczki. Do tego kompleciku dokupiłam u Państwa świece do której dołozone były srebrne naklejki z których nakleiłam date i imie corci. I polecam również przesliczne szatki z aniolkiem...wszystko razem wyglada cudnie. Serdecznie polecam wszystkim tą firmę.
 
Bransoletka z medalikiem - białe serduszka
Anna, 2011-09-19
Bransoletka jest przepiękna.Córeczka nawet nie zauważyła, że ma coś na rączce.
 
4-cz.bawełniany komplecik do Chrztu z bolerkiem - Dominika
Anna, 2011-09-19
Komplecik jest prześliczny,wykonany bardzo starannie, z niezwykłą dbałością o szczegóły. Córeczka przepięknie się w nim prezentowała i było jej wygodnie. Buciki z tego zestawu były pierwszymi, których nie próbowała sobie zdjąć :).
 
Komplet do Chrztu - Horacy na bawełnie
Magda, 2011-09-16
Komplet wysokiej jakości, delikatny-maluch na pewno czuje się w nim komfortowo. Kurteczka bardzo cieplutka. Bardzo szybka dostawa
 
Komplet do Chrztu - Horacy na bawełnie
Ewa Bloch, 2011-09-15
KOMPLECIK REWELACYJNY KURTECZKA TAK UROCZA I SUPER WYKONANA ZRESZTA JAK CALY KOMPLET PRZESYLKA EKSPRESOWA TA FIRME MOZNA POLECIC Z CZYSTYM SUMIENIEM
 
Komplet do Chrztu - Horacy na bawełnie
Magdalena, 2011-09-12
Komplecik prześliczny.Mój synek wygląda w nim przeuroczo- jak mały gentelmen:)Wysyłka ekspresowa.Serdecznie polecam.
 
Welurowy komplet do chrztu - Kokietka
Ewelina, 2011-09-09
Ubranko śliczne i bardzo ładnie wykonane.Bardzo szybka wysylka i dobry kontakt ze sprzedajacym:)Bardzo mocno polecam i komplecik i sklep:)
 
4-cz.bawełniany komplecik do Chrztu z bolerkiem - Dominika
Joanna, 2011-09-06
Jestem zachwycona tym komplecikiem. Jest cudny. Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia. Zakupy w tym sklepie to przyjemność:) Pozdrawiam gorąco.
 
Szydełkowy komplecik do Chrztu - Magnolia
KatarzynaR, 2011-08-10
Sukieneczka jest cudna,moja córunia będzie wyglądała w dniu chrztu prześlicznie.Polecam:)
 
Czteropiętrowy tort z żyrafą - niebieski
Klientka, 2011-08-07
Rewelacyjny tort. Wszyscy Goście zachwycali się :)
 
Bawełniany komplecik do Chrztu - Jagódka
Katarzyna J, 2011-08-05
Sukienka niezwykle gustowna. Świetny materiał i dopracowane wykończenie. Dodatkowym plusem jest to, że jest produkcji polskiej.
 
Komplet do Chrztu z bolerkiem - Eliza
Joanna Król-Przybyła, 2011-08-05
Bardzo szybka obsługa. Sukieneczka prześliczna. Jestem bardzo zadowolona. Polecam:) Pozdrawiam i dziękuję:D
 
Ekskluzywna sukieneczka do Chrztu - Gracjana
Marika Kapała, 2011-08-02
POLECAM!!!SUKIENKA PRZEPIĘKNA,ZAPAKOWANA IDEALNIE- BRAK MOŻLIWOŚCI POGNIECENIA, JESTEM W PEŁNI ZADOWOLONA!!!!!SZYBKA DOSTAWA.DZIĘKUJE BARDZO ZA UDANY ZAKUP
 
Komplecik dziany do Chrztu - biało/różowy
Elwira, 2011-07-30
Super ubranko!!! Bardzo praktyczny komplecik nie tylko do chrztu. Moja niunia wygląda w nim przeuroczo.
 
Atłasowa szatka do Chrztu B/R (1.1.11)
Iwonek, 2011-07-30
Szatka naprawdę cudna. Bardzo starannie wykonana, śliczny haft. Polecam
 
Torebeczka na smoczek różowa
Iwonek, 2011-07-30
Wspaniałym zrządzeniem losu nie było białych torebek, wiec zamówiłam różową i tym oto sposobem nasza Księżniczka wszystkie dodatki (torebka i buty) miała różowe. Całość komponowała sie znakomicie. Mina wszystkich gosci, po zobaczeniu torebki....bezcenna. Torebka wędrowała z ręki do ręki (nawet Panowie ja ogladali) i u wszystkich wywoływała zachwyt. Moim zdaniem warto było kupić torebkę - bo czymże jest kobieta bez torebki, w której trzyma najpotrzebniejsze rzeczy?
 
Różowe skórzane buciki do Chrztu
Iwonek, 2011-07-30
Buciki bardzo starannie wykonane. Komponowały sie idealnie z sukienką Gracjana - wyglądały słitaśnie ;)
 
Ekskluzywna sukieneczka do Chrztu - Gracjana
Iwonek, 2011-07-30
Sukienka naprawdę śliczna, zrobiła wrażenie na wszystkich a nasza Ania wyglądała w niej jak Aniołek.
PS. Wszyscy liczyli z ilu warstw sie składa ;)
PS2. Zamówione rzeczy przyszły bardzo szybko, starannie opakowane. Obsługa sklepu bardzo miła, kontakt bardzo dobry. Proszę istnieć na rynku jak najdłużej - bo jeszcze zamierzam korzystać z Państwa usług :D
 
Bawełniany komplecik do Chrztu - Majka
Agata Kotynia, 2011-07-27
Piękny komplecik,super delikatny materiał,ładne wykończenie.Jesteśmy bardzo zadowoleni.Firma godna polecenia.
 
Komplet do chrztu - Michałek
akacja5, 2011-07-27
Właśnie otrzymałam przesyłkę.
Komplecik jest rewelacyjny... czegoś takiego właśnie szukałam, skromny, delikatny, świetne wykonanie.
Każdy z elementów można śmiało wykorzystać po uroczystości (sweterek, spodenki, czapeczka). Spodenki z mięciutkiego sztruksu przewiewne w zależności od pogody można zestawić ze skarpetkami albo rajstopkami, bardzo mi na tym zależało bo lato płata nam ostatni figle.
Jeśli chodzi o sam sklep... przesyłka ekspresowa, ok 24h.
Z przyjemnością polecę Państwa sklep znajomym
Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów
 
Komplecik do Chrztu z bolerkiem - Dominika
Katarzyna Rostkowska, 2011-07-20
Sukienka Dominika jest prześliczna. Skromna ale niezwykle wdzięczna. W prostocie zawarty jest szyk i elegancja. Lenka wygląda w niej uroczo.
 
6-częściowy komplecik do Chrztu - Grześ niebieski
Agnieszka, 2011-07-20
Komplet Grześ jest doskonale uszyty. Odpowiedni na chrzest i inne okazje.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Profesjonalna obsługa. Paczka doręczona błyskawicznie. Ubranko bardzo dobrze zapakowane, nic się nie pogniotło.
Polecam wszystkim ten sklep.
 
Komplecik do Chrztu ANTEK
Agnieszka, 2011-07-20
Zakupy w tym sklepie to prawdziwa przyjemność. Bardzo szybka przesyłka. Ubranko pięknie zapakowane.
Komplecik do chrztu Antek jest bardzo staranni uszyty z materiału bardzo dobrej jakości. Świetnie leży. Pasuje nie tylko na uroczystość chrztu. Polecam wszystkim.
 
Lniany komplet do Chrztu - Pan Samochodzik
Agnieszka, 2011-07-20
Komplecik jest śliczny. Chłopiec wygląda w nim bardzo elegancko. Ponadto obsługa sklepu profesjonalna i bardzo życzliwa. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
 
Ekskluzywny komplecik do Chrztu - Marcelinka
monika, 2011-07-19
Komplecik jest bardzo ładny, elegancki i uroczy. Polecam każdej małej księżniczce. Jestem zachwycona obsługą w sklepie, Pani jest bardzo miła i udziela fachowych porad. Wysyłka ekspresowa. Sklep godny polecenia. Dziękuję bardzo:)
 
Lniany komplecik do Chrztu - Alicja
Aleksandra Berenda, 2011-07-19
Bardzo dziękuję Państwu za naprawdę pozytywną współpracę. Moje prośby były natychmiast spełniane :) Co do kompleciku to jest prześliczny, niebanalny. Nasza córcia wyglądała prześlicznie :)
 
Komplecik dla księżniczki - Sissi
Krystyna, 2011-07-13
Sukienka przepiękna, starannie wykonana. Dół składa się z kilku warstw dzięki czemu sukienka pięknie się układa. Warta ceny!!! Z zamówieniem były drobne problemy, jednakże obsługa sklepu dokonała wszystkiego bym była zadowolona napradę profesjonalny kontakt. Oczywiście produkt dotarł na czas. Jednakże mam 1 żal do firmy:) Czemu sukienki szyte są tylko do rozmiaru 86:)
Dziękuję za wysoki poziom usług, profesjonalizm i miłą obsługę!!!Pozdrawiam i polecam wszytkim sklep.
 
Ekskluzywny garniturek do Chrztu - Mikołaj
Mama Kacperka, 2011-07-13
Bardzo dobry gatunkowo i super odszyty!! Materiał bardzo delikatny i te wszystkie wykończenia.... WPROST BAJKA!!! Kolor też przepiękny, kamizelka bardzo elegancka
 
Komplecik dla księżniczki - Sissi
Marek Rożek, 2011-07-11
Sukieneczka prześliczna, każdemu się bardzo podoba.Polecam firmę i produkt.
 
Komplecik dla księżniczki - Sissi
Jagoda, 2011-07-08
Jestem bardzo zadowolona z zakupu kompleciku z sukienka Sisi. Sukienka jest piękna, gorąco polecam ten produkt.
 
Ekskluzywny komplecik do Chrztu - Marcelinka
Jolanta Czubak, 2011-07-07
PRZEŚLICZNY TO MAŁO POWIEDZIANE BOSKI KOMPLECIK, A W LIFE WYGLĄDA REWELACYJNE, MOJA MAŁA CHRZEŚNICA WYGLĄDAŁA JAK PRAWDZIWA KSIĘŻNICZKA. WYSYŁKA EKSPRESOWA, POLECAM KAŻDEMU:)
 
Bawełniany płaszczyk - Dominika
Katarzyna B. 2011-07-01
Bardzo skromny, a jednocześnie nader elegancki i wygodny. Doskonały nie tylko do chrztu.
 
Śliczny komplecik do Chrztu - Hania
Monika, 2011-06-30
Polecam, bardzo ładny komplet, dobrej jakości. Obsługa sklepu miła i bardzo pomocna. Potwierdzam, że realizacja jest ekspresowa.
 
Wiosenny komplet do Chrztu - Horacy
Maria F. 2011-06-29
bardzo gorąco polecam wszystkim.....ekspresowa przesyłka,komplecik jest śliczny, ciepły...na prawdę warty swojej ceny
 
6-częściowy komplecik do Chrztu - Romuś beż
Cecylia, 2011-06-24
Rewelacyjny sklep internetowy. Szybka dostawa, eleganckie opakowanie i miła niespodzianka w środku:). Co do kompleciku, to jest świetny i naprawdę elegancki. Osobiście zakochałam się w tych oryginalnych bucikach:). Mój synek wygląda cudownie:).
 
Śliczny komplecik do Chrztu - Hania
Sylwia K. 2011-06-21
Komplet śliczny ,elegancki - polecam, wspaniała szybkość dostawy.
 
Śliczny komplecik do Chrztu - Hania
Magdalena M. 2011-06-20
Śliczny komplecik, bez zbędnego przepychu jednocześnie bardzo elegancki. Wysyłka ekspresowa, miła obsługa. Polecam
 
Uroczy komplecik do Chrztu - Majka
Katarzyna Sosnowska, 2011-06-10
Przepiękny skromny komplecik.Super odszyty. Córka wyglądała w nim przeslicznie. Błyskawiczna dostawa.Polecam!!!
 
Ekskluzywna sukieneczka do Chrztu - Julia
Agnieszka, 2011-06-08
cudowna sukieneczka ,bardzo profesjonalna obsluga klienta,wysylka za granice szybko i sprawnie ,ladnie zapakowane ,polecam wszystkim ten sklep i serdecznie pozdrawiam !
 
Śliczny komplecik do Chrztu - Hania
Marek Goszczyński, 2011-05-30
Wspaniała szykość realizacji zamówienia, a przesłany komplet przeuroczy
 
Bawełniany komplet do Chrztu - Alinka
Katarzyna, 2011-05-24
Sukienka bardzo ladna, corecyka wyglada w niej uroczo i slodko. Wysylka blyskawiczna. Polecam
 
Lniany komplecik do Chrztu - Zuzanna ecru
Justyna, 2011-05-23
Komplecik jest bardzo ładny,pięknie i starannie odszyty.Ślicznie się prezentuje. Obsługa sklepu-pełne doradztwo.Gorąco polecam
 
Komplecik dla księżniczki - Sissi
Anna Dąbrow. 2011-05-21
Sukieneczka jest naprawdę prześliczna . Jestem zadowolona i gorąco polecam
 
Dwupiętrowy tort pieluszkowy z kocykiem - różowy
Ewa S. 2011-05-17
Torcik jest naprawdę piękny. Wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Dobrze zabezpieczony, dotarł w idealnym stanie, elegancko zapakowany. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.
 
Uroczy komplecik do Chrztu - Klara
Joanna Janczyk, 2011-05-16
Super komplecik! Polecam
Bawełniany komplecik do Chrztu - Jagódka ecru
M.K, 2011-05-14
Sukienka przepiekna!!!
 
Elegancki garniturek do Chrztu - Maksiu - 100% BAWEŁNA!!!!
Aga, 2011-05-13
Przepiękny garniturek, bardzo dobrze skrojony, z dobrych gatunkowo materiałów. Polecam, warto!!!
 
Biały polarowy śpiworek do Chrztu
Joanna Ellwart, 2011-05-09
Śpiworek jest jednocześnie wdzięczy i elegancki. Milutki w dotyku, miękki i ciepły polarek pozwoli Dzieciątku czuć się komfortowo i bezpiecznie podczas tej najważniejszej dla niego chwili. Główkę można podeprzeć atłasową podusią dostępną w asortymencie sklepu Zaczarowane Sny. Gorąco polecam!
 
6-częściowy komplecik do Chrztu - SARA WIOSNA
Joanna Ellwart, 2011-05-09
Zachwycający kompletny strój dla maleńkiej Królewny. Dzięki niemu chrzest staje się naprawdę magicznym prze
Paczkomaty InPost
Paczkomaty InPost
Dotpay
Opineo

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl